Chinees bedrijf start Ginaf door
| 14:02 | Truckstar Redactie

Chinees bedrijf start Ginaf door

Deze week hebben de afrondende gesprekken plaats gevonden tussen de curator en de partij CHTC voor de doorstart van GINAF.

Deze afronding van een doorstart moet een nieuw begin betekenen voor het product/merk GINAF. De doorstartende partij CHTC, onder leiding van ondernemer Harm Prins is onderdeel van de China Hi-Tech Group Corporation, afgekort CHTGC. Het bedrijf kent zijn oorsprong in de textielmachines, maar is volgens eigen zeggen ook al enige tijd zeer actief in de automobielbranche met de productie van lichte en zwaardere bedrijfswagens en stadsbussen. 

Kwaliteit waarborgen
Primair doel voor de doorstarter is om GINAF als merk voort te zetten volgens de huidige standaard, waarbij het zowel op nationaal (NL) niveau als op internationaal niveau gaat opereren. Nederland blijft hier bij als bakermat dienen, met haar trouwe klanten en specifieke wetgeving. Dit is nagenoeg in lijn met de reeds uitgezette koers van GINAF, waarbij het nader concretiseren van de plannen binnen afzienbare tijd moet kunnen worden afgerond. CHTC verwacht met de aanvang van 2012 het ‘nieuwe’ GINAF operationeel te hebben. Verdere plannen worden nu in detail uitgewerkt.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie