Cremers Coolcare investeert in nieuwe Thermo King koelers
| 16:20 | Truckstar Redactie

Cremers Coolcare investeert in nieuwe Thermo King koelers

Koelvervoerder Cremers Coolcare uit Venlo neemt twee nieuwe koeltrailers in gebruik

Op het gebied van koelmotoren gaat Cremers Coolcare continu met de laatste ontwikkelingen mee door alleen in schone en geluidsarme koelmotoren te investeren. Momenteel is 85 procent van het wagenpark uitgerust met Thermo King koelunits.

Datarecorder

Onlangs werden bij het bedrijf twee trailers afgeleverd voorzien van de nieuwste Thermo King SLXe-300 koelmotoren. De uitrusting van deze koelmotoren is erg compleet te noemen: er wordt standaard een datarecorder meegeleverd en de machine is doormiddel van een Optiset aan de wensen van de klant aan te passen. Tevens zijn de motoren voorzien van de laatste ETV (Environmental Technology Verification) technologie.

“Innoveren om onze kwaliteit te waarborgen, de kostprijs te beheersen en daarmee een goede concurrentiepositie te behouden. Daarnaast zal een goede informatievoorziening vanuit de koelunit naar de klant zal een steeds grotere rol gaan spelen”, zegt Frank Cremers over de investering. 

Gevestigd in Venlo, biedt Cremers Coolcare geconditioneerd vervoer vanuit Nederland naar diverse bestemmingen in Duitsland, Zwitserland, Benelux en het Verenigd Koninkrijk aan. Dankzij de gunstige locatie kan het bedrijf alle bestemmingen in Duitsland binnen 15 uur bereiken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie