Leeuw,
| 12:00 | Rik Werner

Als bestuurder van Leeuw Rallysport mee met Dakar?

Welke chauffeur droomt er nu niet van deelname aan de roemruchte Dakar-rally? Dan is er nu de kans deze droom uit te laten komen.

Starten in de 2018-editie, als bestuurder van de servicetruck van Leeuw Rallysport, is mogelijk met de Teamflex Dakar Challenge. De winnaar verdient een startbewijs.

Proeven

De challenge behelst onder meer een aantal rijvaardigheid-, behendigheid- en technische proeven. Die vinden plaats op het eigen testcircuit van Leeuw Rallysport. Daarbij mogen de kandidaten hun rijvaardigheid etaleren op onverhard terrein. Gesprekken met de teamleden van Leeuw Rallysport behoren eveneens tot de selectieprocedure.

Rijervaring

Deelnemers aan de Teamflex Dakar Challenge dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Chauffeurs moeten over minimaal twee jaar recente rijervaring op een vrachtwagen (> 7,5 ton) beschikken. Enig technisch inzicht is eveneens een vereiste.
De veertigste editie van de Dakar-rally heeft komend jaar van 6 tot en met 20 januari plaats. Check voor meer informatie en aanmelding de speciale Dakar-website van Teamflex.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie