Drie keer Iveco voor H-Trans
| 09:58 | Truckstar Redactie

Drie keer Iveco voor H-Trans

H-Trans uit Spijkenisse heeft onlangs drie nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in ontvangst genomen

IVECO Schouten uit Spijkenisse leverde de voertuigen af. De nieuwe trucks zullen voornamelijk worden ingezet voor het internationaal bevoorraden van schepen.

De trekkers zijn voorzien van de grootste cabinevariant (Hi-Way) en uitgevoerd met het ECO-pakket. Dit pakket bevat onder andere de opties Hillholder, ECO-fleet en het aslast meetsysteem. Als motorisering is gekozen voor de 11 liter Euro 6 Cursor motor van Iveco, in dit geval in de 420 pk uitvoering. Deze motor bereikt de Euro 6 norm zonder EGR en levert een koppel van 1900 Nm, bischikbaar in het toerenbereik van 900 tot 1550 toeren.  De motor is gekoppeld aan een Eurotronic automatische versnellingsbak van ZF. 

H-Trans 

H-Trans BV uit Spijkenisse werd 24 jaar geleden opgericht. H-Trans is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van scheepsproviand. In de loop der jaren is de diversiteit aan vrachten toegenomen. Het wagenpark is hiermee ook gegroeid met verschillende voertuigen. Het wagenpark van H-Trans bevat een aantal kleinere bestelwagens als een Fiat Doblo en Scudo. Het bedrijf heeft ook een zestal BE-combinaties welke zijn uitgerust voor koel-/vriestransporten. Daarnaast heeft H-Trans in totaal 9 trekkers met verschillende opleggers.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie