Eerste FH in bedrijfskleuren?
| 10:48 | Truckstar Redactie

Eerste FH in bedrijfskleuren?

Is dit de eerste nieuwe Volvo FH in bedrijfskleuren?

Deze opvallende foto vonden we op de Facebook-pagina van Visti Jakobsen uit Denemarken. Voor ons is het de eerste nieuwe FH die we in bedrijfskleuren zien.

Visti schrijft: “Dit is de nieuwe FH uitgepakt. Ik weet niet wat ik er van moet denken, je zal hem zelf op de weg moeten zien.”

Wennen
Visti lijkt nog een beetje te moeten wennen. Toch is het mooi deze auto in klantenkleuren te zien en een beetje een idee te krijgen van hoe het wegbeeld de komende jaren zal veranderen.

Eén van de test-Volvo’s
Volgens chauffeur Robert Jongeneel, die veel in Denemarken onderweg is, is dit één van de test-FH’s, waar nu de camouflage vanaf is: “Zo te zien een testwagen waar ze het plastic af hebben getrokken en een paar stickertjes op hebben geplakt. Normaal zijn hun autos helemaal gespoten”, aldus Robert op de Truckstar Facebook-pagina.

Bij deze auto valt natuurlijk de donkere grill op, die flink contrasteert met het wit van Skive Køletransport. Ongetwijfeld zullen we bij andere bedrijven zien dat die grill ook meegespoten wordt, evenals het zwarte vlak onder de voorruit.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie