Ginaf Rally Power slaat jaartje over
| 16:15 | Truckstar Redactie

Ginaf Rally Power slaat jaartje over

Het Dakar-team van Ginaf Rally Power slaat een jaartje over.

Het team met de broers Wuf en Edwin van Ginkel zal de Dakar Rally 2013 vanaf de zijlijn volgen. De heren zijn bezig met de bouw van twee nieuwe trucks, maar die zijn voor de rally van 2013 nog niet klaar.

Maar er speelt meer mee: “Het is voor ons economisch niet verantwoord om in deze tijd een Dakar Rally te gaan rijden. We hebben alle tijd en energie nodig voor ons bedrijf,” zegt Edwin van Ginkel.

Over de rally van 2014 zegt hij: “We hebben de afgelopen jaren heel veel geleerd. Voor ons is het belangrijk dat we het plezier terugkrijgen en nieuw elan in het team brengen. We willen verder met mensen die het spelletje aanvoelen. De neuzen moeten dezelfde richting uit wijzen. Het was in onze optiek allemaal te vrijblijvend geworden. Voor veel mensen was de Dakar Rally te gewoon geworden. Terwijl het toch heel bijzonder is als je in Le Dakar aan de start mag en kan komen. We willen nog een keer keihard aan de slag met een gemotiveerd en sterk team. We moeten het samen doen. Niemand kan alleen een Dakar Rally winnen.”

Ginaf Rally Service wel mee in 2013
Ginaf Rally Service gaat komende winter wel richting Zuid-Amerika voor de Dakar Rally 2013. Dit service-team zal snelle assistentie en service in het bivak verlenen aan de teams van Jan Lammers, Gert Huzink, ItalTrans en waarschijnlijk ook Jos Smink.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie