Harbers neemt activiteiten J.B.G. van Leeuwen over
| 14:25 | Truckstar Redactie

Harbers neemt activiteiten J.B.G. van Leeuwen over

Heering doet Van Leeuwen van de hand

Harbers Trucks lijkt op het overnamepad. Berichtten we vorige week al over inlijving van de onderhoudstak van Renault Trucks Barneveld, nu kregen we een persbericht met betrekking tot de overname van carrosseriebedrijf J.B.G. van Leeuwen.

Van Leeuwen carrosserie was al in bezit van een andere partij, namelijk carrosseriebedrijf Heering B.V. uit Vaassen. Heering draagt de activiteiten van het voormalige ‘J.B.G. van Leeuwen Carrosserie- en Reparatiebedrijf’ per 1 juni 2013 over aan Harbers Trucks Apeldoorn. De achterliggende reden voor dit besluit is dat het uitvoeren van Apk-keuringen en reparaties aan trekkend en getrokken materieel geen kernactiviteit is van Heering, maar wel van Harbers Trucks.

Hans van Leeuwen en Johan Halsema zullen het team van Harbers Trucks Apeldoorn komen versterken. Hans en Johan blijven vooralsnog werken op de bestaande locatie aan de Surinameweg 9 in Apeldoorn.  Per 1 september zullen ze verhuizen naar de Ecofactorij 1. Telefoonnummers blijven ongewijzigd. De vertrouwde service en tarieven blijven gehandhaafd, Hans van Leeuwen is ook in de nieuwe situatie de contactpersoon. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie