Iveco drie-assers voor Boels
| 14:42 | Marco Bloem

Iveco drie-assers voor Boels

Vijf stuks Hi-Way 6×2 Cursor 11 Euro 6 voor verhuurbedrijf

Boels Rental, met hoofdkantoor in Sittard, nam onlangs een serie van vijf stuks Iveco 6×2 voorloopas trekkers in gebruik. De voertuigen zijn allemaal van het type Stralis Hi-Way en zijn voorzien van de zuinige Cursor 11 Euro VI motor met 460 Pk. Boels koos volgens een persbericht voor Iveco vanwege de bewezen kwaliteit, het gedreven dealernetwerk en Hi-SCR uitlaatgasbehandelingsyteem. Iveco dealer Charles Feijts Bedrijfswagens levert reeds sinds 1996 de volledige range van Iveco bij Boels.

Boels Rental verhuurt machines, gereedschappen, units en catering- en event equipment. Boels werd in 1977 opgericht en is vandaag aanwezig in 9 landen met meer dan 300 eigen filialen. Vanuit Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk. Tsjechië, Polen, Slowakije en Italië verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen. Gespecialiseerde vestigingen zijn er op het gebied van Construction Equipment, Hoogwerkers, Lifting and Materials Handling, Bouwplaatsinrichting, Site Accommodation, Bouwliften, Geo & Safety, Power, Rail Equipment, Climate Control en Betonbewerken.  

De Stralis trekkers zullen in combinatie met een dieplader hoofdzakelijk worden ingezet voor het vervoer van zware machines.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie