LCW en Bouman samen verder
| 11:13 | Truckstar Redactie

LCW en Bouman samen verder

LCW Groningen neemt het werk, wagenpark en personeel van H.G. Bouman uit Nijensleek over.

Het gaat daarbij om vijf specialistische trucks voor het vervoer van agrarische machines en andere machines.

Naast het wagenpark gaan tevens de zes chauffeurs mee naar LCW. Bij dit bedrijf vond directeur Dick Bouman namelijk de kwaliteit en continuïteit die hij zocht voor zijn bedrijf en opdrachtgevers.

Na de overname blijft Dick Bouman verantwoordelijk voor de planning van het machinetransport bij LCW en kan hij de werkzaamheden verder uitbreiden.

Ook voordelen LCW

Voor LCW zitten er twee voordelen aan de toevoeging van Bouman. Ten eerste is het een welkome uitbreiding van de activiteiten. Ten tweede verwacht men qua rit-optimalisatie te kunnen profiteren van de extra trucks en het nieuwe werk.

LCW Groningen (Logistiek Centrum Westpoort) startte in 2003 na de samenvoeging van drie Groningse familiebedrijven: Gebr. Gorter, Liewes en Gebr. Vonck. Daarmee ontstond een modern logistiek bedrijf.

Naast de landbouwmachines van Bouman ligt de nadruk op het vervoer van etenswaren, agrarische producten, kwetsbare goederen en bouw- en tuinmaterialen.

Het bedrijf heeft nu 125 mensen in dienst en tachtig trucks. Veertig daarvan hebben een Kooiaap en zeven hebben een autolaadkraan. Verder zijn er de nodige vierkante meres opslagruimte en is het bedrijf één van de Lean and Green Award-winners. 

Bron: o.a. TLN

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie