Roemeense veroordeeld voor bedwelmingen
| 15:28 | Truckstar Redactie

Mag dit?

TV-programma Nationaal Verkeersexamen 2012 zoekt enthousiaste vrachtwagenchauffeurs.

Op zaterdag 6 oktober zendt tv-zender SBS6 het live-programma ‘Nationaal Verkeersexamen 2012’ uit. Hierin wordt de verkeerskennis getest van honderd mannen en honderd vrouwen. Beide groepen worden vertegenwoordigd door een aantal bekende Nederlanders. Doel van het programma is om op een educatieve maar leuke wijze de deelnemers te testen op hun kennis van de verkeersregels.

Door middel van stemkastjes beantwoorden de kandidaten een dertigtal vragen die ook in de huidige officiële verkeersexamens gesteld worden.

Deelname
De programmamakers zoeken als deelnemers mensen die veel op de weg zitten, dus ook vrachtwagenchauffeurs komen aan bod. Ben je zelf chauffeur of chauffeuse en denk je dat je kennis van verkeersregels scherp genoeg is om mee te doen aan het programma? Geef je dan op en stuur z.s.m. een mail met je persoonlijke gegevens naar de redactie van het programma: nve@idtv.nl. Verdere informatie volgt dan per mail.

UPDATE: Tot op heden hebben zich volgens de redactie van het NVE vooral mannen aangemeld. Bij de vrouwen loopt het nog niet echt storm, dus bij deze: kom op dames en meld je aan! Er is plek genoeg! 

Foto: ANP

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie