Mautvrije bloementruck voor Tijsterman
| 17:01 | Truckstar Redactie

Mautvrije bloementruck voor Tijsterman

Geen Duitse tol door GVW van 11.995 kg

Scania Rijnsburg leverde onlangs een bijzondere distributietruck aan Blumengrosshandel J.Tijsterman. De Scania P 280 distributietruck heeft een GVW van 11.995 kilogram en een eigengewicht van net boven de tien ton. Doordat de truck minder dan 12 ton weegt vervalt de verplichting voor Maut en Eurovignet. Een prettige kostenbesparing voor de firma Tijsterman, die met de Scania twee keer per week 25 adressen in Duitsland bevoorraadt. 

De nieuwe Scania P 280 DB4x2MNA is ondermeer voorzien van de Scania Opticruise versnellingsbak, Highline cabine en dubbele bedden. De P-serie cabine biedt een lage instap en de Highline cabine zorgt voor voldoende leefruimte voor de tweekoppige bemanning. Scania biedt met deze distributie-oplossing een gunstige combinatie van optimale laadruimte en een laag eigen gewicht.

Blumengrosshandel J.Tijsterman jr. is een Hollandse bloemenexporteur gespecialiseerd in exclusieve bloemen en planten. Verkoop geschiedt zowel direct uit de verkoopwagen als via een webshop. Het transport van de bloemen en planten wordt door Tijsterman zelf verzorgd. Hiermee kunnen vaste leverdagen en kwaliteit en versheid worden gegarandeerd. Alle bloemen en planten worden ingekocht op de drie grootste bloemenveilingen ter wereld. Ook beschikt Tijsterman over een netwerk vaste kwekers waar direct wordt ingekocht om versheid en prijs te garanderen. 

Foto: De nieuwe Scania P 280 van Tijsterman heeft een GVW van 11.995 kg en is daarmee Maut en Eurovignet vrij.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie