Nieuwe Benzen voor Reym
| 11:44 | Korneel Luth

Nieuwe Benzen voor Reym

Reym Groep uit Amersfoort nam onlangs drie Mercedes-Benz trucks in gebruik: een Arocs en een Antos (zie foto) en een Actros.

De trucks worden ingezet voor internationaal tanktransport en afvallogistiek.

Op de Mercedes-Benz Atego na schafte Reym de complete truckrange van Mercedes-Benz aan. De Actros 1845 LS is voorzien van een hydrauliek-systeem voor aandrijving van de pomp op de oplegger en de brede StreamSpace-cabine. Hij wordt ingezet voor internationaal tanktransport waarmee de vrachtwagen zo’n 100.000 kilometer per jaar zal afleggen.

De Antos 2540 L 6×2/4 en Arocs 4145 8×4/4, beide met ClassicSpace-cabine en ADR/VLG vacuüminstallatie, worden ingezet voor nationale afvallogistiek.

Reym kiest voor Mercedes-Benz vanwege de goede opbouwmogelijkheden van de voertuigen, de zuinige motoren en de goede relatie die al teruggaat tot 1980, zo schrijft Mercedes in een persbericht.

Industriële reiniging

De Reym Groep is een groot bedrijf dat zich helemaal toegelegd heeft op industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Reym beschikt over een wagenpark van 170 vrachtwagens, waarvan 100 geleverd door Mercedes-Benz, met daarnaast 71 Mercedes bestelwagens. Met dit wagenpark verzorgt Reym op veilige en milieuverantwoorde wijze transporten van droge stoffen, slib, vloeistoffen en gevaarlijke afvalstoffen.

Sinds kort maakt Reym ook gebruik van het Mercedes-Benz telematicasysteem FleetBoard. Hiermee verwacht Reym het brandstofverbruik en de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot verder terug te dringen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie