Nieuwe IVECO Stralis bakwagen voor AGF Express
| 13:34 | Marco Bloem

Nieuwe IVECO Stralis bakwagen voor AGF Express

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Tilburg een nieuwe IVECO Stralis Hi-Road bakwagen afgeleverd aan ondernemer Kondakci, eigenaar van AGF Express uit Tilburg.

De Stralis bakwagen wordt ingezet voor het vervoeren van groente, fruit en diepgevroren vlees en zal zo’n 100.000 kilometer per jaar gaan rijden. De Lamberet koel-/vriesopbouw is door Remmers Carrosserie verzorgd.

AGF ExpressAGF Express uit Tilburg is opgericht in 2011 door de heer Kondakci die eerder vele jaren ervaring heeft opgedaan in de groente- en fruithandel. Binnenkort breidt het bedrijf haar activiteiten uit met het transport van diepgevroren vlees. De nieuwe IVECO is door de koelopbouw reeds voorbereid op deze werkzaamheden.

IVECO Stralis Hi-Road 

De nieuwe bakwagen is uitgevoerd als bakwagen en is voorzien van grote brandstoftanks en een hefbare sleepas. Ook is er een onderschuif laadklep gemonteerd.  De IVECO Stralis heeft een Cursor 9 dieselmotor aan boord met 360pk en 1650 Nm vermogen. De Euro-VI emissienorm wordt dankzij het Hi-SCR systeem bereikt zonder uitlaatgas recirculatie. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, een schonere verbranding en daardoor een langer onderhoudsinterval.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie