Open huis APM op Maasvlakte II
| 13:54 | Truckstar Redactie

Open huis APM op Maasvlakte II

‘Klaar voor de Start dagen’ bij nieuwe APM Terminal op 9 en 11 oktober

Binnenkort opent APM Terminals haar poorten op de Tweede Maasvlakte. Om kennis te maken met alle partijen die straks te maken krijgen met deze nieuwe volautomatische diepzee terminal, houdt APM op donderdagmiddag/avond (9 oktober) en zaterdag (11 oktober) onder de naam ‘Klaar voor de Start dagen’ open huis. Deze open dagen zijn toegankelijk voor wegvervoerders, binnenvaart- en spooroperators. Een introducee meenemen is mogelijk. 

Ben jij al klaar voor de start?

Om toegang te krijgen tot APM Terminals Maasvlakte II moeten vervoerders een aantal dingen in orde maken. Tijdens de Klaar voor de Start dagen kunnen al deze formaliteiten in één keer geregeld worden om zo zeker te zijn van een snelle toegang tot de terminal voor laden en lossen. 

Vingerscan

Ter plekke kun je een vingerscan laten maken en deze laten koppelen aan de CargoCard (huidige toegangspas). Ook toont APM diverse veiligheidsinstructies aan de bezoekers. 

Workshops

Verder zijn er tijdens de open dagen diverse workshops die gaan over containerafhandeling. De open dagen zijn volgens APM informatief maar vooral leuk: naast bovengenoemde formaliteiten krijgen bezoekers de kans om mee te gaan met een terminaltoer, een vaartocht met de ‘Futureland Ferry’ en ook zijn er diverse vormen van vermaak. 

Meer informatie en aanmelden op www.klaarvoordestartdagen.nl

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie