Opvallende Actros voor Yillys
| 10:31 | Truckstar Redactie

Opvallende Actros voor Yillys

Sauzenfabrikant kiest voor 1842 LS StreamSpace

Voedselfabrikant Yillys Food Concepts uit Dordrecht, bekend van Yil’driz Wereldsauzen, nam recent een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 trekker in gebruik. De fabrikant werkt samen met andere transporteurs. Voor de levering aan grotere klanten wil het bedrijf het transport in eigen hand houden. Daarbij is een vrachtwagen met de juiste uitstraling onontbeerlijk, aldus eigenaar en oprichter Bram Muilwijk. 

Oranje boven

De keuze viel op een nieuwe Actros 1842 LS StreamSpace met vlakke vloer. Een opvallende trekker vanwege de oranje kleurstelling, de zwarte traanplaat, zwarte wieldoppen, chroomaccenten en luchthoorns. Aan de keuze voor de truck ging een bezoek aan de BedrijfsautoRAI en een demo-inzet vooraf. Aangezien de trekker momenteel wordt ingezet voor korte ritten, was niet brandstofverbruik, maar uitstraling het belangrijkste aankoopargument.

Henrico Muilwijk, Hoofd bedrijfsbureau van Yillys Food Concepts: “Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk voor ons. In alles wat we doen, dus niet alleen in onze producten, willen we dat het kwaliteit heeft, maar ook dat het er goed uitziet. Dat het plaatje klopt. En de Mercedes-Benz Actros is volgens ons gewoon de mooiste vrachtwagen die op dit moment te zien is op de weg. We hebben ook nog een demo-inzet gereden met een ander merk. Qua rij-eigenschappen lagen beide trucks niet heel ver uit elkaar, maar het design van de nieuwe Actros gaf voor ons de doorslag.” Het bedrijf is ook te spreken over bedrijfswagendealer Hogenbirk. “Dat blijkt een hele prettige samenwerking”, aldus Henrico. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie