Première FH live op internet
| 11:43 | Truckstar Redactie

Première FH live op internet

Volvo lanceert op 5 september de nieuwe FH met een grote show in Göteborg, die je live kunt volgen.

Volvo heeft hier een speciale introductiesite voor gemaakt. Op woensdagavond 5 september kun je de show en première van de FH en FH16 vanaf 21:00 uur live meemaken.

Gelijktijdig zijn er introductie-shows in Madrid, Birmingham, Paris, Brussel en in Rotterdam. Hier is een select aantal genodigden aanwezig die eenzelfde show als die in Göteborg te zien krijgen. De nieuwe FH wordt dus op zes plaatsen op exact hetzelfde tijdstip gepresenteerd.

Belangstelling is enorm
Belangstelling voor de nieuwe FH is enorm, zo schrijft Volvo’s perschef Lennart Pilskog. “Nog nooit is er zo uitgebreid getest – ook door chauffeurs en transportbedrijven. Het resultaat is een truck die niet alleen aan de eisen van vandaag voldoet, de truck heeft tevens eigenschappen die niemand tot nu toe ooit in een truck heeft ontwaard.”

“Het zijn vooral onze klanten die bepalend zijn geweest in het eindproduct”, zegt Claes Nilsson, President van Volvo Trucks. “Ik ben ervan overtuigd dat we een nieuwe maatstaf voor de gehele truck-industrie hebben neergezet.”

Hier bij Truckstar zijn we uiterst nieuwsgierig en hopen we op zo kort mogelijke termijn zelf te kunnen meemaken en beoordelen of de nieuwe FH deze claims waarmaakt. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie