Scania P320 voor Gemeente Wassenaar
| 15:29 | Truckstar Redactie

Scania P320 voor Gemeente Wassenaar

Multifunctioneel voertuig voor gemeentelijke werkzaamheden

Voor het beheer van de openbare ruimte heeft de Gemeente Wassenaar een nieuwe Scania in gebruik genomen. Het betreft een Scania P320 6×2 met een schone EEV motor. De Scania is zo geconfigureerd dat deze op diverse manieren inzetbaar is voor gemeentelijke werkzaamheden. Scania Rijnsburg leverde het voertuig af.

De truck is uitgerust met een haakarm-opbouw van Hyvalift en een laadkraan van HMF. Voor winterse klussen beschikt de Scania verder over een DIN-plaat voor bevestiging van een Nido-sneeuwschuiver, inclusief aansluiting voor een zoutstrooier. 

De extra zijruiten in de cabine zorgen voor beter zicht rondom en aan de voor- en achterzijde een Orlaco camera gemonteerd voor nog meer veiligheid. De lage uitvoering van het dashboard biedt goed zicht op het stadsverkeer en op de sneeuwschuiver wanneer deze gemonteerd is. Verder zijn de spatborden en zij-afscherming af-fabriek geleverd. Voor het interieur koos de gemeente voor makkelijk schoon te houden vynil bekleding. Kortom, een compleet en compact opgebouwde truck, die dankzij zijn uitgekiende opbouw zeer flexibel kan worden ingezet. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie