Social-media actie van Wabco
| 15:55 | Truckstar Redactie

Social-media actie van Wabco

Onderdelenfabrikant Wabco heeft een social-media actie voor vrachtwagenchauffeurs in het leven geroepen met de naam ‘This is #MyTruckStop’.

Chauffeurs van over de hele wereld kunnen foto’s van de truckstops die zij bezoeken delen op Twitter, Facebook en Instagram met hashtag #MyTruckStop. De deelnemers maken kans op het winnen van één van de vijf iPad mini’s. Daarnaast worden de mooiste 300 foto’s geselecteerd om een speciaal ‘Social Art’ meesterwerk te maken – een gigantisch fotomozaïek, dat zal worden tentoongesteld in de stand van het bedrijf op de IAA Nutzfahrzeuge 2014. De IAA is één van de meest mondiale beurzen van de branche die wordt gehouden in Hannover, Duitsland, van 23 september tot 2 oktober.

Ontspanning

Nick Rens, President, Trailer, Aftermarket and Off-Highway Division van WABCO zegt: “Bij WABCO weten we dat onze innovatieve technologieën voor veiligheid en efficiëntie helpen om trucks over de hele wereld op de weg te houden, maar we begrijpen ook maar al te goed hoe belangrijk regelmatige ontspanning is voor het welzijn en de veiligheid van chauffeurs.” Truckstops zijn unieke locaties in ons werkgebied omdat zij overal rust, brandstof en een warm welkom bieden aan de chauffeurs. We willen de gemeenschappen die ontstaan op truckstops in het zonnetje zetten en de diversiteit van deze gemeenschappen laten zien.

Internationale gemeenschap

Daarom vragen we truckers, internationale chauffeurs en weggebruikers om hun #MyTruckStop foto’s te delen. Van een ligging in de meest spectaculaire landschappen, tot de drukte van megaparkeerplaatsen voor truckers langs de snelwegen, tot simpele mobiele cafeetjes waar regelmatig chauffeurs in de rij staan voor een heerlijk ontbijt, elke truckstop heeft zijn eigen verhaal. Door deze beelden uit het echte leven op te nemen in onze IAA 2014 stand, eren wij deze echte mondiale gemeenschap waarvan wij het voorrecht hebben om ervan deel te mogen uitmaken.

”Originele foto’s kunnen worden ingezonden via Facebook, Twitter of Instagram, met behulp van de hashtag #MyTruckStop. Alle ontvangen inzendingen doen mee aan de trekking en de prijswinnaars zullen bericht krijgen via Twitter. Inzendingen moeten ontvangen zijn voor 23:59 u op 12 september 2014. De uiteindelijke selectie van foto’s voor WABCO’s IAA 2014 stand zal op 15 september worden uitgekozen en zal na de tentoonstelling online te zien zijn.”

Kijk voor meer informatie en het deelnamereglement op www.wabco-auto.com/mytruckstop.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie