| 09:45 | Rik Werner

Transportbedrijf Post-Kogeko bestelt 42 MAN trucks

Transportonderneming Post-Kogeko heeft 42 MAN TGX gestuurde voorloopas trekkers besteld. De trucks worden afgeleverd door MAN-dealer Van Leeuwen Truckservice in Maasdijk.

De order omvat voertuigen voor zowel nationaal als internationaal transport. Post-Kogeko distribueert geconditioneerde levensmiddelen in met name de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Stand airco

Twaalf van de nieuwe MAN trucks zijn bestemd voor het vervoer naar het Verenigd Koninkrijk. Het betreft TGX 26.420 trekkers met XXL cabine en een stand airco. Deze voorloopas trekkers zijn voorzien van extra brandstoftanks, waardoor de totale voorraad 820 liter dieselolie bedraagt.

Achteraslast

De overige dertig TGX 26.420 trekkers zijn bestemd voor het regionaal, Benelux en zeecontainervervoer. Twintig van deze trucks zijn uitgerust met een XLX cabine en tien met een XXL cabine. Op deze trucks zijn extra brandstoftanks aangebracht, waardoor er 660 liter aan boord is. Hiervoor zijn de accu’s achter de cabine ondergebracht. Alle nieuwe trekkers zijn uitgerust met een sturende en hefbare voorloopas.

Verjonging

De transportonderneming heeft in totaal 180 vrachtwagens in bedrijf. De komst van 42 nieuwe MAN’s betekent een aanzienlijke verjonging van het wagenpark, zo stelt Post-Kogeko.
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie