Evenementenhal
| 10:20 | Rik Werner

Alle truckfabrikanten present op Transport Compleet, Apollo nieuwkomer

De driedaagse vakbeurs Transport Compleet 2017, begin september in Gorinchem, heeft zich verzekerd van de deelname van alle grote truckmerken. Dat bericht de organisatie vandaag. Scania, DAF, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, Renault en Iveco zijn allemaal met een stand op de beursvloer van de partij.

Een prominente nieuwkomer is, aldus Transport Compleet, de Indiaas/Nederlandse bandenfabrikant Apollo Vredestein. Tegelijkertijd keert na enkele jaren afwezigheid Mammoet Europe terug als exposant op de beursvloer. De firma, gespecialiseerd in zwaar hijswerk en multimodaal transport, informeert bezoekers voorafgaand aan de beurs over lading zekeren. Het thema platooning (techniek waarbij trucks elektronisch aan elkaar gekoppeld zijn, red.) komt tijdens een presentatie eveneens aan bod.

Evenementenhal

Trailers

De organisatie meldt verder een uitbreiding van het aanbod trailers en carrosseriebouwers. Deelnemers zijn onder andere Krone, Schmitz, Bruinenberg (DOLL), De Graaff Carrosserie en Booi Carrosserieën. Wijlhuizen, distributeur van onder meer truck- en trailerdelen, belooft op voorhand uiteenlopende activiteiten aan te bieden, zowel in de hal als op het buitenterrein. Belangstellenden kunnen op het buitenterrein eveneens proefritten maken, met trucks van Iveco.

Wereldprimeur

Tenslotte zegt Transport Compleet verzekerd te zijn van een heuse wereldprimeur. ,,Meer details mogen nog niet bekend worden gemaakt. Maar we zijn enorm trots om dit nieuws al te melden aan de branche’’, zegt Vincent Bilanovic namens ‘Gorinchem’. ,,We willen de markt een beeld geven van hun toekomst. Deze wereldprimeur gaat daar zeker aan bijdragen.”

Transport Compleet heeft 5, 6 en 7 september plaats in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle dagen van 14.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie.

Terug naar het Truckstar Nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie