20 en 21 augustus Truckshow Liessel
| 16:25 | Truckstar Redactie

Truckshow Liessel afgelast

Eén van de grootste truckshows georganiseerd door een chauffeursvereniging; die van de Turftruckers uit Liessel, is afgelast vanwege het slechte weer.

De show zou dit weekend plaatsvinden maar door de overvloedige regenval van de afgelopen dagen is het evenemententerrein vrijwel onbegaanbaar geworden. 

Waterplas
Penningmeester Piet Aarts vertelt:”Er is deze week rond de honderd millimeter regen gevallen in Liessel. Het terrein is één grote waterplas. Als we het door hadden laten gaan hadden we maar 200 trucks kunnen plaatsen in plaats van 500 of 600. En dan nog zou het een chaos worden waarbij trucks schade op kunnen lopen. Dat willen we niet.”

De afgelasting betekent dat er dit jaar geen truckshow is in Liessel: “Verplaatsen is ook geen optie. Het aanvragen van nieuwe vergunningen en dergelijke kost veel te veel tijd.”

Strop

De afgelasting betekent een grote financiële domper voor de chauffeursvereniging, maar volgens Aarts restte er geen andere keuze: “Door laten gaan had waarschijnlijk een nog grotere strop betekend.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie