Vijf nieuwe DAF LF bakwagens voor Beek
| 08:08 | Marco Bloem

Vijf nieuwe DAF LF bakwagens voor Beek

Beek Container Distributie kiest voor DAF Euro 6 bakwagens

Beek Container Distributie uit Nieuwe Wetering heeft onlangs de sleutels ontvangen van vijf nieuwe DAF LF 210 FA bakwagens. De distributietrucks zijn geleverd door DAF dealer Blom-DSW. De DAF’s worden ingezet voor de distributie van containers van 240 tot 5000 liter in Nederland. Een belangrijke nieuwe klant voor Beek Container Groep maakte de uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk.

De vijf nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 bakwagens met verlengde cabine zijn uitgerust met de nieuwe viercilinder PACCAR PX-5 motor, die zorgt voor een laag brandstofverbruik en het laagste emissieniveau ooit. De nieuwe DAF’s zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, DAF Driver Performance Assistant (DPA), extra achteruitrijverlichting (werkverlichting), koplampen met LED-technologie en Day Time Running Lights voor betere zichtbaarheid overdag. 

Over Beek

In 1992 is Beek Container gestart met het reinigen van mini- en rolcontainers, met reinigingsvoertuigen, hogedruk-, vacuümwagens en mobiele werkplaatsen.De hoofdvestiging van de Beek Container Groep is in Leiden, waar Beek Container Cleaning en Beek Container Techniek  zijn gevestigd. In Nieuwe Wetering is de Beek Container  Distributie sinds februari 2014 gevestigd. Beek Container Groep is met ruim 70 gemotiveerde medewerkers uitgegroeid tot een onderneming, die met modern materieel, de opdrachtgevers bedient met het totale onderhoud aan bovengrondse en ondergrondse containers. Vanuit de nieuwe vestiging in Nieuwe Wetering worden in opdracht van voornamelijk professionele containerverhuurbedrijven alle typen en maten containers afgeleverd en/of opgehaald door heel Nederland.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie