Volvo-dealer onderaan Stichtse Brug
| 11:32 | Truckstar Redactie

Volvo-dealer onderaan Stichtse Brug

Met een gezellig open huis wordt op zaterdag 15 december het nieuwe Volvo Truck Centre Almere geopend.

Het pand ligt op een groot terrein pal naast de A27 bij de Stichtsebrug, op het nieuwe bedrijventerrein Stichtsekant. Een strategische locatie want de dealer bedient daarmee transporteurs in ’t Gooi, Almere en transportcentrum Zeewolde.

Uiteraard is het een moderne dealer geworden: “Onze vestiging in Almere is state of the art. Zo zijn de straten dertig meter lang en zeven meter breed. Daarmee zijn ze onder meer geschikt voor LZV’s. Als je kijkt naar de werkputten, dan zijn die ook breder dan in een standaard werkplaats. We hebben er alles aan gedaan om de ergonomie voor onze mensen zo optimaal mogelijk te maken. Ook door bijvoorbeeld vloerverwarming in de hele werkplaats en veel natuurlijk licht”, zegt Remko Bal, vestigingsmanager van de nieuwe dealer.

Met 6.600 m2 is het terrein ruimbemeten, wat betekent dat je ook buiten met de LZV prima uit de voeten kunt. Verder is het terrein elektronisch beveiligd en is er cameratoezicht.

Ben je geïnteresseerd? Bewonder de nieuwe vestiging tijdens het open huis op zaterdag 15 december a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. Het adres: Volvo Truck Center Almere, Wittevrouwen 50, 1358 CD Almere.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie