We zijn er klaar voor!
| 10:16 | Truckstar Redactie

We zijn er klaar voor!

We zijn er helemaal klaar voor: Truckstar Festival 2012 kan beginnen!

Na maanden van voorbereidingen en een week hard werken op het TT Circuit, kunnen de poorten geopend worden. Europa’s grootste truckfeest staat op het punt om los te barsten.

De eerste paar trucks waren op donderdag al binnen gedruppeld, en ook vanmorgen hebben we al enkele juweeltjes van auto’s op hun plek gezet. Dit zijn trucks uit de speciale categorieën, die zometeen met z’n allen op de paddock staan.

Vanmiddag gaat echter het grote inrijden beginnen: de honderden en honderden Hollandse trucks die langs de baan komen te staan!

Check Truckstar.nl, Facebook en Twitter
Hier op Truckstar.nl houden we je het hele weekend op de hoogte van al het Festivalnieuws. De uitslagen van de Special Paint-verkiezing, Showtrucks-verkiezing en Mooiste Truck van Nederland lees je hier meteen.

Maar ook wat er zich op het rechte stuk voor de tribune afspeelt bij de racetrucks, de chauffeursspelen en het caravanracen. En je leest hoe de sfeer op de paddock en langs de baan is, en wie de Nederlandse en Belgische nationale finales wint van Scania’s Young European Truck Driver Competition. Of wie er de meeste herrie maakt in de decibellen-contest!

Daarnaast kun je onze Facebook-pagina ‘liken’ en ook daar het laatste nieuws volgen, evenals op onze Festival-Twitter.

We wensen iedereen die komt – als bezoeker of deelnemer – een fantastisch weekend toe, en tot straks op Assen!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie