XF105 als Exclusive Edition
| 11:06 | Truckstar Redactie

XF105 als Exclusive Edition

DAF heeft speciaal voor de Nederlandse markt een ‘Exclusive Edition’ van de XF105 ontwikkeld.

De truck valt op door zijn exclusieve striping en bijzondere metallic lak met kleur naar keuze. Uiteraard gaat het om een SuperSpace Cab, met zo’n beetje de hele accessoires-catalogus er opgeschroefd.

Zo ontbreekt een dubbele set luchthoorns niet, evenals de skylights in het dak en getint glas. Het interieur heeft het aluminium-look dashboard, een met leer afgewerkt stuur en het DAF Night Lock-systeem. Op beide assen zit aslastbewaking, zodat je op het dashboard kunt aflezen hoeveel gewicht de assen op de weg zetten.

Met de 460 pk-uitvoering van het populaire MX-blok heb je eveneens geen klagen en schakelen doet de auto zelf met de AS Tronic automaat. De chassislengte is 3,80 meter waardoor er ruimte is voor een dieseltank van 850 liter en één van 430 liter.

LF55 bakwagen
Overigens komt DAF ook met een special edition van de LF55 bakwagen met 250 pk in EEV-uitvoering. De cabine van deze negentien tons distributie-auto is in het ‘Brilliant White’ gespoten en eveneens voorzien van een mooi interieur met veel luxe. 

3 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie