100ste D-TEC voor Van der Most
| 08:40 | Truckstar Redactie

100ste D-TEC voor Van der Most

Van der Most Transport uit Rotterdam koopt haar 100ste D-TEC trailer.

Afgelopen vrijdagmiddag leverde D-TEC voor de 100ste keer een trailer aan Van der Most Transport. Dit bekende transportbedrijf is gespecialiseerd in het wegvervoer van zeecontainers en rijdt al jaren met deze containertrailers. ‘De aankoop van het 100ste containerchassis is voor zowel D-TEC als Van der Most een belangrijke mijlpaal’, aldus D-TEC directeur Gerrit van Vlastuin.

Historie

In 1993 kocht Van der Most Transport haar eerste D-TEC. Dit was een deelbare Combitrailer. Deze investering werd al snel gevolgd door de aanschaf van multifunctionele D-TEC Flexitrailers. Met de start van de LZV in Nederland was Van der Most ook van de partij met een D-TEC combinatie van 25,25 meter.

Ontwikkelingen

Directeur Gert-Jan van der Most: ‘Als transporteur is het belangrijk om zo laag mogelijke kosten te hebben. De D-TEC chassis zijn uitermate sterk en verder zijn de lage onderhoudskosten een plus.’ Omdat Van der Most Transport een belangrijke afnemer op de Nederlandse thuismarkt is, wordt deze transporteur ook bij nieuwe ontwikkelingen aan het containerchassis betrokken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie