Simon Loos
| 08:22 | Rik Werner

Honderdste Scania voor Simon Loos

Met de levering van de nieuwe New Generation Scania S520 V8 Highline kon het Noord-Hollandse transportbedrijf Simon Loos afgelopen week de honderdste Scania in haar bedrijfsvloot verwelkomen.

De logistiek dienstverlener is in afwachting van de aflevering van nog eens tien verse New Generation Scania’s.

Uitzonderlijk

De honderdste Scania is met zijn V8-motor een tamelijk uitzonderlijke motorwagen. De overige negen motorwagens worden uitgerust met een 13 liter 450 pk-motor en de trekker heeft een 13 liter motor met 410 pk. Ze zijn allemaal uitgerust met de ruime S Highline-cabine.
Simon Loos

Innovatief

De trekker is een voorloopasser, en de motorwagens zijn drieassers met gestuurde naloopas. Ze zijn voorzien van Heiwo-koelbakken en gaan voornamelijk rijden met een schamel-aanhanger. De overige motorwagens worden ingezet als LZV, met een dolly en een trailer.
Simon Loos geniet een innovatieve reputatie. De logistiek dienstverlener beschikt naar eigen zeggen over de grootste vloot lng-trekkers voor winkeldistributie – waarvan de helft Scania’s – en inmiddels ook de grootste vloot volledig elektrische trucks voor horeca- en winkelleveringen.
Simon Loos
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie