Maat Still
| 11:38 | Rik Werner

Maat bedient Still met twee nieuwe Broshuis-diepladers

Logistiek dienstverlener Maat heeft twee nieuwe Broshuis-diepladers aangeschaft, die worden ingezet bij vervoer voor Still Intern Tansport. De eerste is vorige maand afgeleverd, de tweede zojuist.

Maat zegt heel bewust voor een Broshuis aanhangwagen met Ravenhorst gordijnzijde te hebben gekozen, omdat het de naam heeft een doordacht concept te zijn. ,,Wij blijven er altijd scherp op om daar waar mogelijk met de nieuwste innovaties te werken. Dit om onze klanten optimaal te bedienen, maar ook om onze chauffeurs Arbo technisch te ondersteunen’’, aldus directeur Arjan Maat.

Maat Still

Heavy duty

De aanhangwagen is uitgerust met een 9 ton Dhollandia heavy duty lift, zodat deze vorkheftrucks met minimale bodemvrijheid kan laden. Een hydraulische liftvloer voor de assen kan, aldus Maat, in vier posities worden gebruikt. De trailer heeft een gordijnschuif om de lading te beschermen en laden en lossen te vergemakkelijken.

Maat Still

Maat verzorgt al 15 jaar voor Still Intern Transport de logistiek en heeft daarvoor onlangs niet alleen nieuwe trucks aangeschaft, maar nu dus ook twee ‘verse’ diepladers.

Maat Still

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie