mooiwark
| 05:00 | Rik Werner

Truckstar Festival: Hollandse Avond met top line-up

Met sterren als André Hazes, Mooi Wark en Jannes is de Hollandse Avond op het Truckstar Festival van komend weekeinde voorzien van een top line-up. Net als vorig jaar vindt het muziek-event op zaterdagavond plaats in de TT Hall.

Mooi Wark verzorgt de aftrap van de muziekavond. Zij worden gevolgd worden door een keur aan artiesten van Nederlandse bodem. Want ook dit jaar kunnen de bezoekers meespringen met onder andere Snollebollekes, inhaken bij Helemaal Hollands en nog veel meer.

andre hazes

Verzoeknummers

Nieuw dit jaar is het RadioNL/Truckstar uur. Tijdens dit uur worden verzoeknummers van bezoekers gedraaid. Via Facebook kunnen de verzoekjes worden doorgegeven. De TT Hall is lopend bereikbaar via de Oude Noordlus, via de gele en blauwe route. Wie geen zin heeft om te lopen of wat aan de late kant is vertrokken kan de gratis pendelbus nemen. Die rijdt vanaf het Welcome Center. Deze dienst start om 18:30 uur en eindigt om 01:30 uur.

Jannes

VIP

Het is zelfs mogelijk de Hollandse Avond op zaterdag 29 juli als een echte VIP bij te wonen. Bij de ingang van de Muziekavond kan een flyer worden ingevuld en rond 20:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt die de hele avond als VIP gast wordt behandeld. Het VIP arrangement bestaat onder meer uit een Meet & Greet met een artiest van de Hollandse Muziekavond 2017 naar keuze. De Meet & Greet is tijdens de Hollandse Muziekavond op 29 juli en is voor of na het optreden van de artiest zelf. De Meet & Greet is voor maximaal vier personen.

Snollebollekes

Naast deze hoofdprijs zijn er nog meer prijzen te verdelen, waaronder gratis toegangskaarten voor het Truckstar Festival 2018. Wie niet het Truckstar Festival bezoekt, maar wel naar de Hollandse Avond wil kan hier online kaarten bestellen.

Hessel Wijkstra

Meer info? Klik dan hier.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie