Volvo Oostvogels
| 10:29 | Rik Werner

Oostvogels verrast jubilerende chauffeurs met speciale Volvo FH

De jubilerende chauffeurs Henk van der Kloot en Frans van Hasselt zijn door hun werkgever Oostvogels uit Breda verrast met een bijzondere Volvo FH.

De chauffeurs zagen 40 jaar trouwe dienst beloond met een nieuwe truck met gepersonaliseerde belettering en een lederen interieur. Bluekens Truck en Bus in Breda mocht de vrachtwagens leveren.
Volvo Oostvogels

Globetrotter XL

De twee jubilarissen rijden sinds 1975 en 1976 voor Oostvogels in het internationaal transport, met name naar Italië en Frankrijk. Ook de komende jaren staat hun navigatie hierop ingesteld. De nieuwe Volvo FH-trekkers zijn om die reden uitgerust met een Globetrotter XL-cabine en diverse veiligheid en comfort verhogende attributen. Het interieur van de trucks werd verzorgd door Special Interior Dronten.
Volvo Oostvogels

Alarmsysteem

De trucks zijn onder meer uitgerust met een tweepersoons Rest & Relax-pakket, I-ParkCool en een B3 alarmsysteem. Van Hasselt en Van der Kloot hebben nagenoeg hun hele diensttijd met diverse Volvo-trucks gereden.

Waardering

Edwin Oostvogels, directeur van het familiebedrijf, zegt zijn jubilarissen graag op deze wijze te belonen voor hun trouwe inzet: ,,De chauffeurs krijgen bij ons inspraak in de aanschaf van nieuw materieel. Korte lijnen, persoonlijk contact en wederzijdse waardering zijn belangrijk in ons bedrijf. Henk en Frans hebben, zoals al onze chauffeurs, een groot aandeel in het succes van Oostvogels. Ik ben blij dat we ze op deze manier in het zonnetje kunnen zetten.”

Volvo Oosotvogels

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie