Renault T voor Freshtrans
| 10:40 | Marco Bloem

Renault T voor Freshtrans

Renault T High Sleeper voor vervoer naar Zuid-Europa

Internationaal koelvervoerder Freshtrans uit  Aalsmeer heeft onlangs een Renault Trucks T aangeschaft. De truck wordt ingezet voor het vervoer van bloemen en planten richting Zuid-Europa. Volgens een persbericht deden met name de ruime cabine met vlakke vloer van de High Sleeper variant en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding Freshtrans besluiten om voor Renault Trucks te kiezen. Het voertuig werd geleverd door Volvo Group Truck Center Aalsmeer. 

Jan Struiksma, directeur van Freshtrans is blij met zijn nieuwe aanwinst: “We hebben de Renault Trucks T kunnen uitproberen en waren heel tevreden over het voertuig. De chauffeurs waren vooral enthousiast over de ruime cabine, de vlakke vloer en het goede zicht.”

Gunstige prijs-kwaliteit verhouding

De Renault wordt ingezet op internationale ritten naar zuid-Europa. Jan Struiksma over de Renault T: “De gunstige prijs-kwaliteit verhouding van deze nieuwe Renault-truck heeft mij echt verbaasd in het aankoopproces.” Zijdelings refereert Jan daarbij in het persbericht naar de hoge standaarduitrusting van de Renault. Zo heeft de Renault onder andere een vierpunts luchtgeveerde cabine, Led-dagrijverlichting, mistlampen, drie-standen verstelling van het stuur en een elektrisch zonnescherm. Ook beschikt de truck over een vlakke vloer. 

Freshtrans begeeft zich al twintig jaar in het internationale koelvervoerder. De primaire werkzaamheden verricht het bedrijf voornamelijk voor de grotere supermarktketens in Frankrijk en Spanje.  

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie