Patrick Bourny
| 10:57 | Rik Werner

Truckstar Festival: Patrick Bourny laat zijn truck dansen

Truck showman pur sang Patrick Bourny is een van de spectaculaire hoofdacts tijdens de komende editie van het Truckstar Festival. Het mooiste truckevenement van het jaar vindt zaterdag 29 en zondag 30 juli traditioneel plaats op het TT circuit van Assen.

Patrick Bourny is geen onbekende in de wereld van shows en trucks. Dit jaar neemt Bourny zijn wheelie-truck mee naar Assen. De 600 pk sterke V8 en de expertise van Patrick laten de truck op zijn achterwielen dansen. Letterlijk, want dat doet hij op het geluid van een Weense wals.

Zaterdag en zondag

Daarnaast verrast hij met verschillende stunts, waaronder een slalom tussen menselijke kegels door. Toeschouwers kunnen Bourny zaterdag 29 juli rond 11.35 en om 15.35 uur in actie zien. Zondag vertoont hij om 14.50 uur nog eens zijn kunsten.

Patrick Bourny

Maar er is natuurlijk veel meer op het Truckstar Festival te beleven, zoals de populaire caravanrace, de decibellencontest en uiteraard de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Het hele programma checken? Klik dan hier.

Kaarten kopen en openingstijden bekijken? Klik dan hier.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie