1 juni Open dag van Winkoop
| 15:51 | Truckstar Redactie

Van Winkoop zet deuren open

Open dag op zaterdag 1 juni met showtrucks, Dakar en topsporters

Wie eens een kijkje wil nemen achter de schermen bij Spuiterij Van Winkoop kan daarvoor zaterdag terecht bij het bedrijf in Ermelo. 
Van Winkoop, bekend van onder andere het spuitwerk op diverse smaakvolle binnen- en buitenlandse showtrucks zet dan van 16.00 tot 19.00 uur haar deuren open voor het publiek.

De Ermelose truckspuiter pakt flink uit met het evenement: naast het bezichtigen van het bedrijfspand en diverse afgeronde projecten is er ook een kleine truckshow met een aantal unieke showtrucks. Andere activiteiten hebben een meer sportieve inslag: zo zijn er een aantal Dakar-trucks aanwezig waarin geinteresseerden een rondje mee kunnen rijden, en staan er twee snelle helikopters uitgestald die ook door Van Winkoop van een nieuwe laklaag voorzien zijn.

Van Winkoop is al jaren verbonden met de TVM Schaatsploeg en daarom nodigden de Ermeloers het volledige team uit om zaterdag naar Ermelo te komen. Het team van Gerard Kemkers: Ireen Wüst , Sven Kramer, Koen Verweij, Linda de Vries, Douwe de Vries en Wouter Olde Heuvel zijn op 1 juni vertegenwoordigd. Daarnaast heeft topschaatser Rintje Ritsma beloofd langs te komen. Van Winkoop draagt de TVM Schaatsploeg al jaren een warm hart toe en is trots op deze Nederlandse sport. 

Goede doel
Van Winkoop koppelt de open dag aan een inzamelingsactie voor twee goede doelen: op de open dag kan een vrijwillige bijdrage worden gedaan aan twee teams die meedingen in de Duchenne-heroes fietstocht tegen de ziekte van Duchenne, en aan World Servants; een organisatie die zorgt voor het bouwen van scholen, klinieken en huizen in arme delen van de wereld.

Meer informatie op www.vanwinkoop.nl.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie