Zes keer Volvo voor Dalessi
| 12:09 | Truckstar Redactie

Zes keer Volvo voor Dalessi

Onlangs leverde Volvo dealer Nijwa uit Zwolle zes nieuwe Volvo’s FH420 aan Dalessi Transport uit IJhorst.

De FH’s met EEV motor zijn voorzien van een voorloopas en een Volvo I-Shift versnellingsbak. Alle voertuigen zijn voorzien van GPS/Carrierweb en een navigatiesysteem. 

Dalessi beschikt over een wagenpark van zeventig trekkende eenheden, allemaal Volvo’s FH en 200 trailers. Rene Dalessi: “Onze specialiteit is het verzorgen van transporten van Nederland en Duitsland naar Groot-Brittannië en vice versa. Daarnaast verzorgen we al meer dan een decennium transporten vanuit Nederland en België naar Duitsland.”

Dalessie legt uit waarom investeerde in nieuwe trucks en waarom hij weer voor Volvo koos: “De nieuwe Volvo’s zijn deels vervanging, maar tegelijkertijd een uitbreiding van het wagenpark. De service van Volvo is perfect en betrouwbaar en past daarom goed bij onze bedrijfsfilosofie. Daarnaast biedt Volvo een eerlijke prijs en ook is het brandstofverbruik een belangrijke reden geweest, zeker nu de dieselprijs zo hoog is.”

3 Reacties
  1. laat die polen maar weer op t nieuwe spul rijden hoor… Ze zouden gelijk eens uit moeten zoeken hoe het met de cao betalingen aan de chauffeurs zit. Ze komen polen niet in, maar wel met poolse chauffeurs werken. Dan kan je die nieuwe volvo’s makkelijk aanschaffen ja

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie