DAF-XF-460-trekkers-Millenaar
| 12:19 | Rik Werner

Voor het eerst nieuwe DAF-trekkers voor Millenaar & Van Schaik

In de decennialange relatie die Millenaar & Van Schaik Transport uit Oude Meer heeft met DAF, werden nooit eerder nieuwe trekkers aangeschaft. Het waren altijd occasions.

Daar komt nu verandering in met de aankoop van vier nieuwe DAF XF 460 FTG 6×2 trekkers met Euro 6-krachtbron. De aanschaf betreft de vervanging van vier oude trekkers, vertelt directeur Dick Millenaar. ,,Een DAF en drie Scania’s gaan eruit. DAF kon ons daarbij vier nieuwe 6×2 trekkers aanbieden tegen een scherpe prijs.’’ De voertuigen zijn uitgerust met automaat, slaapcabine en gestuurde voorloopas.
DAF Millenaar

Standkachel

Millenaar & Van Schaik Transport werkt in heel Nederland en dat verklaart de aanwezigheid van de slaapcabines. Millenaar: ,,De meeste trekker/opleggers hebben een vaste chauffeur en die blijven dan een week op locatie en overnachten daarbij in de cabine. Vandaar ook de keus voor bijvoorbeeld een standkachel. Iedere trekker heeft verder zijn eigen 3-assige stalen of aluminium kipper oplegger.’’ De vrachtwagens zijn geleverd door Truckland Schiphol.
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie