Renault
| 12:16 | Rik Werner

STR International Expediteurs zet derde Renault truck in

STR International Expediteurs uit Schijndel heeft onlangs een derde Renault vrachtwagen aangeschaft. De truck wordt ingezet voor transport van stukgoed naar Zwitserland.

Het bedrijf stelt dat de keuze voor de Renault T High 6×2-bakwagen een logische stap was na de goede ervaringen met twee Renault T-Drive trekkers.
Renault

Liftbare sleepas

De nieuwe Renault 6×2-bakwagen heeft een liftbare sleepas en Euro 6-motor met 480 pk vermogen. “Daar komen we op de lange afstanden en in de bergen goed mee uit, ook in combinatie met een aanhanger”, verklaart directeur Wilbert Giezen de keuze. Om het brandstofverbruik te monitoren, gebruikt STR Optifleet, de beheertool van Renault Truck. Die maakt communicatie met de truck en realtime gegevensuitwisseling met het kantoor mogelijk.
Renault

Eigen trucks

STR is gespecialiseerd in het transport van stukgoed, ADR- en geconditioneerd vervoer in heel Europa, met de nadruk op Zwitserland. Na vijftien jaar uitsluitend met externe transporteurs gewerkt te hebben, zet het bedrijf sinds 2015 weer eigen trucks in voor de vaste, dagelijkse routes in Zwitserland.
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie